Участници

BalREc - Investments and Real Estate Market
3 November 2022 | Sofia Event Center

Адриана Ангелова

директор бизнес развитие, Grand Hotel Millennium Sofia, Grand Hotel Sofia, Kings’ Valley Medical & Spa Hotel

Адриана Ангелова се присъединява към екипа на Sofia Hotels Management през септември 2022 като Director of Business Development за трите хотела на НИКМИ АД.

Завършва специалност „Туризъм“  в УНСС, но обича да казва, че е усъвършенствала лидерските си умения и управленски компетенции в „университета“ на
Hilton.  През годините преминава през различни позиции в отдел продажби във веригата, докато не оглави търговските отдели на обектите в София и Букурещ. През 2017 поема ръководството на  търговския отдел на една от големите български компании за управление на туристически активи и ръководи търговските отдели на 7 обекта в цяла България.

Приема предизвикателството да се включи в екипа на Sofia Hotels Management като Director of Business Development, където поема ръководството на Grand Hotel Millennium Sofia и Grand Hotel Sofia и координира процеса по откриването на новия инвестиционен проект на НИКМИ АД -  KingsValley Medical & Spa Hotel, който се очаква да отвори до края на годината в Казанлъшки минерални бани в гр. Казанлък.